Posted in Islamika

Tayangan Percuma Filem “Ketika Cinta Bertasbih 2”

Anda peminat filem?  Jom ke Balai Islam pada 28 Februari 2010 untuk menonton tayangan percuma filem, “Ketika Cinta Bertasbih 2” .  Maklumat lanjut dalam poster. 

Dewan Balai Islam mampu memuatkan 2000 penonton.  Jadi siapa cepat dia dapat tempat duduk!

Advertisements

Pengarang:

Seorang isteri, ibu, permaisuri rumah, anak kepada Ma dan Abah yang masih hidup, penulis dan da'ie, insya Allah. Menyintai ilmu yang mendekatkan diri kepada Allah.

7 thoughts on “Tayangan Percuma Filem “Ketika Cinta Bertasbih 2”

  1. salam kak nur..minta maaf sgt sebab lambat reply e mail..hm..pasal blog tu,saya dah delete blog lama hee sekarang saya dah berpindah ke blog baru
    http://kembaramencaridiri.blogspot.com/
    sudi2 lah ziarah ye blog yang tak seberapa ni…

    Terima kasih atas makluman. Kak Nur bimbang Madihah tidak terima email Kak Nur je…


  2. Bukan 20hb Feb. tayangan KCB 2, tetapi 28 FEB. 2010. Minta tolong betul weh

    Terima kasih atas ingatan. Sudah dibetulkan.


  3. Salam K Nur, harap sihat..
    Menariknya filem nih. Rasa terpanggil utk pergi. Tapi takkan nak g tengok ngan anak2 pulak..
    K Nur pegi ke?

    Wsalam Wan, Alhamdulillah… baik-baik semua. Insya Allah, Kak Nur akan bawa anak-anak. Tapi belum tahu nak bawa semua atau tidak. Kalau hubby nak duduk rumah… Kak Nur bawa yang besar sahaja. Sudah janji dengan Abbas.


  4. dgr khabar tok guru pun akan hadir tonton tayangan KCB 2.

    Betul. Setakat ini memang ada dalam tentatif Tok Guru akan hadir.


  5. Salam kak ummu,
    Alahai ruginyer xdpt nk sertai,nun jauh dkelantan..huhu.sy d s.alam..apa2 pun xsbr nk tonton smbgn filem ni.anyway syuran kak ummu di atas makluman… xsbr nk tau kesdhn cite ni. moga2 ia mjadi panduan..insyallah…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s